MG ZS

Is ze echt jonger geworden?
Plaats reactie
ViveLaFrance
.
.
Berichten: 12694
Lid geworden op: 10 feb 2010, 20:10
Locatie: Groningen/Haren

MG ZS

Bericht door ViveLaFrance »

MG frist de ZS op. De elektrische crossover beschikt voortaan over een accupakket van 50,3 kWh (320 km) of 70 kWh (440 km). Omdat de ZS in steeds meer Europese landen te koop is, doet MG goede zaken in het segment van de kleine crossovers. Inmiddels is MG’s meest compacte SUV op weg naar de Top 20. Dit jaar staat de ZS achter de Kia XCeed en nipt voor de Ford EcoSport en Suzuki S-Cross. In China gaan er jaarlijks dik 100.000 stuks over de toonbank.

https://i.imgur.com/sNe7vxR.pnghttps://i.imgur.com/PKCeBS4.png
https://i.imgur.com/0Ar8w97.pnghttps://i.imgur.com/4vMYytx.png
https://i.imgur.com/KtgHS2p.pnghttps://i.imgur.com/ehtbklt.png

Pre-facelift:
https://i.imgur.com/A3NSD4m.pnghttps://i.imgur.com/S11cYx6.png
Vive la France, Vive la Différence
ViveLaFrance
.
.
Berichten: 12694
Lid geworden op: 10 feb 2010, 20:10
Locatie: Groningen/Haren

Re: MG ZS

Bericht door ViveLaFrance »

Dan zit je dus op de eerste rij voor een best prijzige budget-EV en door een facelift is je auto qua techniek in één klap ouderwets. Lease of niet, ruil hem dan nog maar eens in. Wat mij betreft is dit één van de nadelen van een elektrische auto. Het wordt een wegwerpartikel. Kopers van tweedehandse auto's beschikken sowieso over minder (praktische) middelen om een EV te rijden.

Het uiterlijk van de ZS blijft een beetje vreemd :|
Vive la France, Vive la Différence
Gebruikersavatar
WizardOfOss
.
.
Berichten: 11390
Lid geworden op: 09 feb 2010, 23:29
Locatie: Drie keer raden...
Contacteer:

Re: MG ZS

Bericht door WizardOfOss »

Tsja, ik denk dat dat inderdaad dé reden is om als particulier nog maar even niet voor een (nieuwe) EV te gaan. De markt is nog zodanig in ontwikkeling dat zoals ook reeds is gebleken op de tweedehandsmarkt de afschrijving bovengemiddeld is. Maar van de andere kant is het een kwestie van tijd voordat dat voor brandstofauto's ook gaat gelden. Kortom, niet van je eigen zuurverdiende centen een nieuwe auto kopen. In de lease is dat uiteraard iemand anders z'n probleem, ook al wordt dat uiteraard wel doorberekend.

Maar goed, los daarvan een goede stap voorwaarts voor deze MG. Hij wordt er niet mooier van, maar een sterke aanbieding is er alleen maar sterker op geworden. Die blijft zo nog wel even z'n graantje meepikken.
He who shall be last, shall be sideways and smiling!

Filmpjes van mijn reizen!
Plaats reactie