Pagina 1 van 1

Toyota C-HR

Geplaatst: 09 okt 2019, 17:35
door ViveLaFrance
Toyota frist de C-HR op en voegt een tweede hybride-aandrijflijn toe: 2.0 High Power Hybrid (184 pk). Sinds de introductie doet de middelgrote crossover het prima in Europa. Stabiele verkoopcijfers zorgen voor een vaste zesde positie. De C-HR heeft uitzicht op meer, want in het eerste halfjaar van 2019 is de afstand tot voorliggers Ford Kuga en Hyundai Tucson verkleind ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In Amerika opereert het model in het segment van de kleinste SUV’s. Gezien het geringe aanbod en de populariteit van dergelijke auto’s (+11,9% in H1-2019) valt Toyota’s prestatie tegen: -2%. Nieuwkomer Nissan Kicks is zijn landgenoot al gepasseerd.

https://i.imgur.com/OZbRuex.jpghttps://i.imgur.com/XlR3PXE.jpg
https://i.imgur.com/TSf8rdZ.jpg

Pre-facelift:
https://i.imgur.com/kFuDVy9.jpghttps://i.imgur.com/CsXXzFx.jpg

Re: Toyota C-HR

Geplaatst: 11 okt 2019, 21:09
door WizardOfOss
Gelukkig weinig veranderd, en ik ben zelfs nog geneigd de aanpassingen aan de neus een verbetering te vinden. En die nieuwe aandrijflijn zal hem ook zeker geen kwaad doen, die is in de Corolla al veelvuldig bejubeld. En ik denk voor de VS ook een must, daar heb je en wat dikkere motorisering gewoon nodig.

Re: Toyota C-HR

Geplaatst: 16 okt 2019, 20:22
door ViveLaFrance
Het front oogt wat rustiger :) Verder blijft het een leuke auto waarin je best wat extra camera's zou kunnen gebruiken, want het zicht rondom is bizar slecht. Anders gezegd, de C-HR is niet 'Ard-proof' :D (waar is hij eigenlijk?)

Voor China staat een EV klaar. Toyota meldt niks over een Europees debuut. Of is het niet nodig, omdat ze al zo'n voorsprong hebben op dit gebied? :angel: