Formule 1 nieuws

Ja, lekker met een biertje in de kantine voor de 3e helft
Gebruikersavatar
Martin
.
.
Berichten: 2714
Lid geworden op: 09 feb 2010, 21:55

Re: Formule 1 nieuws

Bericht door Martin » 12 mei 2019, 10:17

"Dinsdag" wordt nu gezegd. Los van al het gedoe er omheen (infra, geld) is de baan aan de smalle kant. Het wordt een soort straatrace als Monaco.

PS.
Hulde voor Bottas hoe hij dit seizoen bezig is. Op deze manier hoort hij thuis in een top auto. LH44 begint zijn mentale spelletjes te spelen. Dan weet je dat hij een tegenstander serieus neemt.
Stap eens op de fiets

Gebruikersavatar
WizardOfOss
.
.
Berichten: 10691
Lid geworden op: 09 feb 2010, 23:29
Locatie: Drie keer raden...
Contacteer:

Re: Formule 1 nieuws

Bericht door WizardOfOss » 14 mei 2019, 21:59

En de kogel is door de kerk: inderdaad Zandvoort, volgend jaar mei voor het eerst, en dan in ieder geval voor drie jaar.

Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik ervan moet denken, de hele strijd met Assen verdient toch bepaald niet de schoonheidsprijs, en ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat andere factoren dan wat het beste is voor de sport de grootste rol hebben gespeeld. Maar goed, het is zoals het is. En ondanks alles ben ik toch vooral blij dat we überhaupt weer een race in ons land hebben. En ach, als het nu toch een organisatorisch en logistieke puinhoop wordt, dan kunnen ze altijd nog naar Drenthe uitwijken...
He who shall be last, shall be sideways and smiling!

Filmpjes van mijn reizen!

Gebruikersavatar
Martin
.
.
Berichten: 2714
Lid geworden op: 09 feb 2010, 21:55

Re: Formule 1 nieuws

Bericht door Martin » 14 mei 2019, 22:14

Ik hoop dat ze er iets van maken. Ondertussen ben ik iets positiever. Ik denk dat mijn grootste bezwaar was, dat het circuit al jaren verouderd was. Het is net of De Graafschap zich voor de Champions League plaatst. Dat terwijl Assen jaar naar jaar investeert. Nu hebben die natuurlijk al een evenement op wereldniveau. MotoGP is vaak mooier om te zien dan F1. De status van grootste eendaagse evenement lijken ze nu te gaan verliezen aan Zandvoort.
Stap eens op de fiets

ViveLaFrance
.
.
Berichten: 11768
Lid geworden op: 10 feb 2010, 20:10
Locatie: Groningen/Haren

Re: Formule 1 nieuws

Bericht door ViveLaFrance » 23 mei 2019, 00:38

Ton Boot heeft er een rake column over geschreven. De minachting richting Assen van vooral Jantje 'ik-wist-al-dat-ik-directeur-werd' Lammers en in mindere mate de prins was stuitend. Als het om commercieel gewin gaat, gaan alle principes ineens overboord. Milieu, geluidsoverlast, gezondheid van de mens, alles moet wijken voor de F1. Sterker nog, we noemen het de Heineken Dutch GP :lol: Met de groeten van de alcoholisten in de klinieken :wave:

Ieder nadeel heb z'n voordeel. Zandvoort past als saai circuit perfect bij een saaie autosport. Assen heeft de DTM binnen.

R.I.P. Niki Lauda :(
Vive la France, Vive la Différence

Plaats reactie